Uitgave van mijn boek "Ook dit is Spanje, verhalen en legendes"

Voor mijn blog (www.hondondelasnieves.com) schreef ik de afgelopen jaren heel wat verhalen en legendes over Spanje.
Veel lezers van mijn blog printen deze verhalen en bewaren ze.
Daarom vond ik het wel leuk om deze verhalen eens in boekvorm te bundelen en te publiceren.
Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek ‘Ook dit is Spanje’, ‘verhalen en legendes uit de Costa Blanca’ uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is (waarschijnlijk begin december). Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning
De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd:
"De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt."
Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:
Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Via deze blog kan je ook rechtstreeks inschrijven voor de promotiemailing. Klik daarvoor op het groene vakje "Inschrijven" rechts van deze tekst..

Alvast bedankt,
Vriendelijke groeten,
Wim Kuyps
wkuyps@hotmail.com


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


Uitgave van mijn boek "Ook dit is Spanje, verhalen en legendes"

Boek is naar de drukker...

Uitgave van mijn boek "Ook dit is Spanje, verhalen en legendes"